Omdat de vraag uit verschillende hoeken kwam, dankjewel daarvoor, vanaf nu op zondagavond of maandagochtend ons weekmenu. Hopelijk kan het wat inspiratie geven voor iedereen die nog niet weet wat te koken straks.
Maandag: Kip Tikka Masala met peultjes, erwtjes, volkoren rijst en linzen. Dit wordt de eerste keer voor de kinderen, benieuwd wat ze ervan gaan vinden.
Dinsdag: Salade van koude kipreepjes, linzen, rozijnen, tomaat, komkommer en mozzarella met een citroendressing. Lentekriebels vragen om een slaatje, toch?
Woensdag: Rode kool met puree en fishsticks. Ja, daar zijn ze weer, op algemeen verzoek van de kinderen.
Donderdag: Broccolistoemp met worst. Omdat stoemp altijd kan, ook als het niet meer zo koud is.
Vrijdag: Groentesoep met worstenbroodjes. Op vrijdag haal ik graag iets uit de diepvries, dan hou ik tijd over om al een schotel voor zaterdag en zondag te maken.
Zaterdag: Preischotel met kabeljauw, aardappelen en een lichte currysaus.
Zondag: Zelfgemaakte lasagne. Tenminste, voor de Wederhelft, de kinderen en een vriend die op bezoek komt, want ik ga brunchen 🙂
Smakelijk!